Nagyvilág

Kiderült, milyen pornóra kerestek tavaly a nők a legtöbbször és az eredmény egy kicsit meglepő lett

Az egyik legnagyobb pornóoldal, a Pornhub kiadta azoknak a címszavaknak a listáját, amelyekre a legtöbbször kerestek rá a felhasználók 2017-ben. Az adatokat nemek szerint rendezték, majd egy ízléses grafikonon ábrázolták őket. Mutatjuk:

Kiderült, milyen pornóra kerestek tavaly a nők a legtöbbször és az eredmény egy kicsit meglepő lett 1
Pornhub.com

Látszik, hogy a férfiaknál maradt az élen a MILF, de jól tartja magát a mostohaanya és japán/hentai vonal is. A nőknél az igazi meglepetést nem a nagyon vezető leszbikus pornó, vagy a rögtön második „leszbikus ollózás” jelenti, hanem az egy év alatt csaknem megtízszereződött cheerleader, vagyis pom-pom lány keresések.

Akármilyen furán hangzik, de a pornóoldalak felhasználói érzékenyen reagálnak a világ történéseire, remek példa erre Meghan Markle, akinek – miután eljegyezte Harry herceg – többen kerestek rá a nem létező pornójára, mint addig valaha.

A rajongók nagy erőkkel keresik Meghan Markle pornóját
Úgy látszik, hogy a brit királyi családdal kapcsolatos történések még a mai napig lázban tartanak szó szerint mindenkit.

Ennek fényében teljesen érthetetlen, hogy mi indította be annyira a nők fantáziáját, hogy több mint 1000%-osan megnövekedjenek a pom-pom lányos pornós keresések.

Végül, de nem utolsósorban minimum érdekes, hogy 2017-ben több férfi keresett örömött az overwatch pornóban, mint az ázsiaiban. Ha esetleg nem értenéd, hogy ebben mi az érdekes: az Overwatch egy online multiplayer játék, amiben csapatok küzdenek egymás ellen fegyverekkel. És akkor a másfélszeresére nőtt szintén játékos keresésről, a Minecraftról még nem is beszéltünk. Ja, egyébként így néz ki a Minecraft.

Xbox.com

Kíváncsian várjuk, mit hoz 2018.

Borítókép: Thinkstock

Forrás: Vice

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik