Nagyvilág

A Twitter segített megtalálni a lánynak az idegent, akit megcsókolt az Eiffel-torony tetején

Rengeteg Twitter-felhasználó összefogott azért, hogy segítsen egy fiatal lánynak. Juliana Corrales Párizsba utazott az iskolai barátaival, és indulás előtt megfogadta, hogy megcsókol majd valakit az Eiffel-torony tetején.

Az utazás utolsó napján a lány Twitteren arról számolt be, hogy nem volt sok választási lehetősége, mert senki nem volt a toronyban, aki ne lett volna öreg, vagy ne éppen a barátnőjével érkezett volna.

Azonban egy barátnője kiszúrta Gavint, akitől Juliana nagy nehezen megkérdezte, nem bánná-e, ha megcsókolná. Elmagyarázta neki a fogadalmát is, majd a fiú végül megcsókolta.

A lány ezek után egy videót töltött fel a jelenetről Twitterre, amihez azt írta, nagyon bánja, hogy nem kérte el a srác számát, és reménykedik, hátha valaki segíteni tud neki.

A videót csaknem 20 ezren megosztották, rengetegen izgultak azon, vajon sikerül-e a lány küldetése. Végül megjelent az alábbi poszt, miszerint valaki megtalálta a fiú anyukájának Instagramját, a fotókon pedig bejelölve Gavint.

Végül Juliana megköszönte mindenkinek a segítségét, és megkérte a twitterezőket, ne zargassák se a fiút, se az édesanyját.

(Independent)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik