Nagyvilág

Megúszhatja a börtönt egy tanárnő, aki lefeküdt a diákjával

Egyezséget kötött az ügyészséggel, így megúszhatja a börtönt a 32 éves Corine Audiat, aki szexuális viszonyt folytatott egy 16 éves diákkal, amikor tanárként dolgozott a kaliforniai Fermontban.

A korábban úszóedzőként, és tornatanárként dolgozó Audiat belegyezett, hogy nem vitatja a bíróság előtt: kétszer lefeküdt a fiúval, cserébe mentesül az olyan kapcsolódó vádpontok alól, mint például szexuális tartalmak küldése kiskorúnak. Ítéletet február 9-én hirdetnek az ügyben.

A vádak alapján a bíró legfeljebb 180 napra küldheti börtönbe a vádlottat, de valószínűbb, hogy a nő házi őrizetben töltheti le ezt az időt. Mellékbüntetésként Audiat 3-5 év próbaidőt kaphat, és 150 órányi közösségi munkát. A sértett fiútól tíz évre tilthatják el, a neve pedig felkerül a szexuális bűnelkövetők listájára.

Az ügyben 2016 novemberében kezdődött nyomozás, miután a rendőrség névtelen bejelentést kapott arról, hogy a tanárnőnek viszonya van az egyik diákjával. A nő azóta 360 ezer dollár (92 millió forint) óvadék ellenében szabadlábon védekezett.

(via NY Daily News)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik