Nagyvilág

Két felettesét is megölte a meztelen postás

A huszonnégy éves férfi előre megfontolt szándékkal elkövetett gyilkosságért ül majd a vádlottak padjára. Évekre börtönbe kerülhet majd.

A hétvégén az ohiói Colombus egyik külvárosának postahivatalában elszabadultak az indulatok: a szokásos december 24-i kiszállításra váró postások közt a huszonnégy éves DeShaune Stewart valamilyen rejtélyes okból meztelenül jelent meg, majd hajnali fél öt körül egyetlen lövéssel végzett az ötvenkét éves felettesével, szokásos kézbesítési útját megszakítva pedig újabb gyilkosságot követett el.

A colombusi rendőrségre negyed nyolc körül érkezett bejelentés szerint egy fegyveres férfi meztelenül kerget egy nőt az utcán, közel hat kilométerre a postától. Mire a rendőrök kiértek, a férfi már végzett a szintén ruha nélkül üldözött személlyel, akiről másnap reggeli megtalálásakor kiderült, hogy a postahivatal vezetője, az ötvenhárom éves Ginger Ballard.

Stewart előre megfontolt szándékkal elkövetett gyilkosságért kerül majd a bíróság elé, ahol jó eséllyel hosszú évekre szóló meghívót kap majd a börtönbe.

Fotó: André-Pierre du Plessis

Ajánlott videó

Olvasói sztorik