Nagyvilág

Együtt nyaralt 15 éves áldozatával és a lány családjával egy pedofil

Számtalan különböző személyiséget használva, éveken át cserkészett be kamaszlányokat az interneten egy 31 éves brit férfi. Clinton Stothard legdurvább húzása az volt, amikor elhitette egy 15 éves lánnyal és a családjával, hogy csak 19 éves. A család befogadta a férfit, még nyaralni is elvitték magukkal.

A férfi ellen akkor indult nyomozás, amikor a Barnardos gyermekvédelmi alapítványnál felfigyeltek egy sebezhető, 14 éves lánnyal folytatott kapcsolatára. Stothardot végül 18 vádpontban találták bűnösnek, négy kiskorú ellen elkövetett bűncselekményekért. Hat év börtönbüntetést kapott, majd miután szabadul, még egy éven részt kell vennie egy bűncselekmény-megelőző programban, melynek részeként nem élhet egy fedél alatt 18 évesnél fiatalabb személyekkel, a rendőrség pedig bármikor ellenőrizheti az internetezési szokásait.

Stothard egy 14 éves bristoli lányt is próbált behálózni. Miközben a nyomozók ezt a szálat derítették fel az ügyben, elfogtak egy másik pedofilt is. A 26 éves Oliver Hall ugyanazt a lányt akarta rábeszélni az interneten, hogy lefeküdjön vele.

(via Telegraph)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik