Nagyvilág

Feladta magát a pedofil tini, aki ötvennél több gyereket molesztált

Önként adta fel magát a hatóságoknak a 18 éves Joseph Hayden Boston, aki bevallotta, hogy az elmúlt években több mint ötven gyermeket molesztált Dél-Kaliforniában.

Bostont az anyja vitte be egy rendőr-kapitányságra, miután a fiú elmondta neki, hogy szexuálisan zaklatott egy 8 és egy 4 éves fiút egy motelben, Riverside városban. A kisfiúk ugyanabban a motelben laktak a szüleikkel, amelyikben Boston. A szülők engedélyével játszottak a náluk jóval idősebb fiúval, de nem mehettek be a szobájába éjjel, amikor a bűncselekmény történt. Néhány órával az eset után Boston felhívta az anyját.

Boston a kihallgatásán a rendőröknek is elismerte a molesztálást, majd elmondta, hogy 10 éves kora óta ötvennél is több gyereket zaklatott. A bűncselekményeket különböző városokban követte el, ahol éppen élt.

A fiút egyelőre kétrendbeli, tíz év alatti gyermek sérelmére elkövetett orális közösüléssel vádolták meg, az óvadékát egymillió dollárban (kb. 264 millió forintban) állapították meg. A rendőrség nyomozást kezdett az ügyben, további áldozatokat keresnek. Boston szerdán jelenik meg először bíróság előtt.

(via CBS News)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik