Nagyvilág

Mikor a feleség megtudta, hogy a férje pedofil pornót néz, ő maga segített a rendőröknek levadászni a férfit

A San Mateo megyei Sheriff Iroda kedden jelentette be, hogy sikerült letartóztatniuk egy férfit, akit pedofil pornó birtoklásával gyanúsítanak. Az ügyben akkor történt áttörés, amikor a férfi felesége segített a hatóságoknak elkapni a gyanúsítottat.

A rendőrök már szeptember óta nyomoztak Matthew Coda után, akinek a gépén végül nagyjából 3000 gyerekeket ábrázoló pornófelvételt találtak. A nyomozók reggel 7-kor kapták el a férfit, aki épp a San Francisco-i nemzetközi repülőtéren szált le egy gépről.

Mint kiderült: a feleség egy ismerőstől kért segítséget, hogy kutassák át a férfi számítógépét. Coda megpróbálta eltűntetni a nyomokat, azt hitte, hogy kitörölte a több mint 3000 képet, de végül sikerült a felvételek nyomára bukkanni.

A rendőrségtől elmondták, hogy a feleség rendkívül zaklatott volt, mikor megtudta, hogy a férje titkos életet él. A nő, akit érthető okokból nem neveztek meg a hatóságok, a zaklatottsága ellenére segítette a nyomozók munkáját és mindent megtett annak érdekében, hogy a férfi ellen a lehető legtöbb bizonyítékot tudják összegyűjteni.

Hiába kapták el Codát, az ügy jóval tovább gyűrűzhet, mivel az rendőrség információi szerint a házaspár adoptálni szeretett volna egy gyermeket.

Via

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik