Nagyvilág

Sövénynyíróval vágta le egy férfi nemi szerveit egy nő

Egy bizarr ügy homályos, de annál furább részleteivel van tele az argentin sajtó. Annyi biztos, hogy Sergio F., 40 éves rockzenész péniszét és heréit egy sövénynyíró ollóval vágta le Brenda Barattini, 26 éves építész Cordobában. Az ügy további részletei egyelőre zavarosak.

Barattini azt állítja, hogy Sergio F., akit a bátyján keresztül ismer, trükkel vette rá őt, hogy beengedje a lakásába. A férfi azt mondta neki, hangszerekért ugrana fel, de amint belépett az ajtón, nekiesett a nőnek. Barattini azt mondja, védekezés közben akadt keze ügyébe az olló.

A férfi egészen másképp emlékszik a történtekre. Azt mondja, hónapok óta találkozgattak a nővel, és kölcsönös beleegyezésen alapuló szexuális játék zajlott aznap kettőjük között, aminek része volt, hogy mindketten bekötötték a szemüket. Szerinte Barattini teljesen váratlanul támadta meg őt, úgy, hogy abból semmit sem látott.

Az eset szombaton éjjel történt, először a szomszédok siettek a vérben úszva üvöltöző férfi segítségére, majd hamarosan megérkeztek a mentők, és a rendőrség is. A férfit jelenleg is intenzív osztályon ápolják, bár hamar megoperálják, jelenleg úgy tűnik, többé nem lesz nemzőképes.

Barattinit letartóztatták, hamarosan pszichiátriai vizsgálatnak vetik majd alá. A rendőrség közben az ügy részleteit próbálja felderíteni: orvosi szakvélemény segítségével döntik el, érte-e szexuális támadás a nőt, tanúvallomásokból próbálják kideríteni, együtt járt-e Barattini és Sergio F., vagy csak ismerősök voltak, illetve ki kell deríteniük azt is, hogyan került a sövénynyíró a lakásba.

(Kiemelt képünkön Brenda Barattini, fotó: Facebook. Via Mirror)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik