Nagyvilág

A körözött bűnöző azt ígérte, feladja magát, ha rendőrség posztja kap ezer megosztást

Az egész azzal kezdődött, hogy egy férfi, aki ellen több ügy miatt is elfogatóparancs van érvényben, a Facebookon elkezdett beszólogatni a Detroit környéki, Redford körzet rendőrkapitányságának. Amikor a közösségi portálon Champagne Torino néven futó férfi azt írta a rendőröknek, hogy „bénák vagytok”, a kapitányság Facebook-oldalának kezelője úgy érezte, ezt már nem hagyhatja szó nélkül. A viselkedése miatt kitiltással fenyegette meg Torinot.

Kép: Facebook / Redford Township PD

A körözött bűnöző annyira viccesnek találta fenyegetést, hogy megígérte a rendőröknek, hogy a következő posztjuk kap ezer megosztást, akkor önként feladja magát. Sőt, egy tucat fánkkal fog bevonulni a kapitányságra, ráadásul a körzet összes iskolája körül összeszedi a szemetet.

Kép: Facebook / Redford Township PD

A redfordi rendőrök azt válaszolták, hogy csak a fánk miatt elfogadják a kihívást. A közösséget hívták segítségül, hogy meglegyen az ezer megosztás. Egy óra alatt meglett. Aztán néhány nap alatt a megosztások száma megközelítette a 4500-at.

Champagne Torinóról azóta sajnos semmi hír, ezt abból a posztból lehet tudni, amelyikben a rendőrség megköszönte a segítséget. Igyekeztek azért megnyugtatni mindenkit, hogy a tapasztalatok szerint, előbb-utóbb minden bűnözőt utoléri a valóság, és rács mögött találja magát.

(Kiemelt képünkön: Champagne Torino, fotó: Facebook)

(via Huffington Post)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik