Nagyvilág

Letartóztatták a tanárnőt, aki négy diákjával is szexelt

Jessie Goline az amerikai Arkansas állam egyik iskolájában tanít művészetet, vagyis pontosabban tanított. A rendőrség ugyanis azt állítja, a pedagógus több diákkal is szexuális kapcsolatot létesített.

Az Independent beszámolója szerint Goline először csak iskolai témában írt a gyerekeknek, utána viszont már egyre többet üzenetet váltott későbbi partnereivel.

Aztán az egyik nap a tanárnő felajánlotta egyik diákjának, hogy hazaviszi és a rendőrség információi szerint ekkor szexeltek is .

Hozzáteszik, a 25 éves Goline ugyan ezen az éjszakán egy másik diákjával is lefeküdt.

Golinet szerdán letartóztatták és szexuális zaklatás miatt vádat emeltek ellene. A rendőrség azt állítja, hogy 2016 januárjától, 2016 áprilisáig az egykori tanár két iskolai körzetből négy diákkal is viszonyt folytatott, közülük csak az egyik volt 18 év alatti.

Az ügy akkor derült ki, amikor a férfi kosárlabdacsapat edzője egy szülők közötti beszélgetést hallott meg. A tanárnőt ezután rapporta hívták, aki tagadta bűnösségét az iskola vezetője előtt, majd sírva annyit mondott, nem akarja elveszíteni a férjét.

Ha bűnösnek találják, akár 40 évet is kaphat majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik