Nagyvilág

A BBC stábja előtt ölte meg saját gazdáját egy kutya, az állatról kiderült, hogy véletlenül drogot evett

A BBC stábja egy dokumentumfilmet készített, mikor az egyik szereplő kutyája, egy staffordshire bullterrier a forgatás alatt valószínűleg cracket és kokaint evett. Az állat tudatállapota a szerektől teljesen átalakult, és a filmesek előtt nekiesett saját gazdájának, Mario Perivoitos-nak.

A nagytestű, jó felépítésű kutya végül olyan súlyos sebeket ejtett a saját gazdáján, hogy a férfi nem élte túl a támadást. Hiába szállították kórházba a 41 éves informatikai szakembert, az életét már nem tudták megmenteni. A kutya a gazdája torkát támadta meg, Perivoitos-nak kevés esélye volt az állat ellen.

A filmeseknek sikerült elmenekülniük a kutya elől, de így is legalább 30 percre az albérletben rekedtek a drogoktól tomboló négylábúval. A férfi egy Drugs Map Britain nevű produkcióban segített a BBC-s stábnak. A drogokat ő maga hozta a házhoz, de nem jól zárta el azokat, így jutott hozzá a kutyája a szerekhez.

Az orvosszakértő megállapította, hogy a kutya szervezetében az átlagos adag több mint nyolcszorosát találták. Az állat egyértelműen a drogok miatt támadta és ölte meg a gazdáját, nem volt tudatában annak, amit tesz.

A hatóságok szerint a kutyát el fogják altatni, de azt nem lehet tudni, hogy ez megtörtént-e már.

Independent

Ajánlott videó

Olvasói sztorik