Nagyvilág

Keménykedve ment neki a kisebbnek, durva büntetést kapott érte – videó

Egy parkolói vita miatt kezdett el kötözködni, de arra nem számított, hogy pont egy MMA-oktatónak akarta megmutatni, milyen nagy legény.

Az egyik pillanatban még nagyon kemény volt, a másikban már ájultan, rángatózó testtel feküdt a földön egy tagbaszakadt férfi, miután belekötött egy nála kisebb, és gyengébbnek tűnő férfiba a kínai Chongqing városában. A kisebbik ugyanis nem volt olyan gyenge, mint azt nagydarab támadója gondolhatta, és ezt gyorsan be is bizonyította. A jelenetről készült mobiltelefonos felvétel pedig bejárta a kínai közösségi oldalakat.

A kínai sajtóban megjelent hírek szerint a verekedés egy parkolással kapcsolatosa vitának vetett véget. A The Paper című kínai lap cikke szerint a sárgaruhás kötözködő thai bokszot tanul, és emiatt is érezhette magát fölényben. Azonban a piros ruhás férfit sem kellett annyira félteni. Ő ugyanis a legkeményebb küzdősport, az MMA bajnoka és oktatója, valamint egy helyi küzdősport klub elnöke.

A videón látni, ahogy a sárgapólós férfi rendkívül magabiztosan, erőfölénye biztos tudatába lökdösi a nála kisebb férfit, akinek látszólag nincsen semmi kedve az utcai verekedéshez. De miután támadója egy rúgással a földre vitte, már gyorsan felpattan, és ellentámadásba kezd. Első, fejre irányzott rúgása ugyan még balul sül el, de utána ügyesen elkapja támadója lábát, a földre löki, majd egy jól irányzott rúgással „kivégzi”.

A fejét ért rúgás után a sárga ruhás férfi teljesen eszméletét vesztette, és rángatózni kezdett. Bár a sérülés eléggé komolynak tűnik, a beszámolók szerint nem volt olyan vészes, mint amennyire kinézett. A MMA oktató elmondása szerint a végtagmozgásokat csak egyszerű izomrángások okozták, és nem valamilyen súlyos agysérülése jelei voltak, és agresszív támadóból rengő áldozattá vált férfi hamar rendbe is jött.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik