Nagyvilág

Busz elé lökött londoni nő: a gyanúsított egy amerikai milliomos, aki ártatlannak vallja magát

Május 5-én Londonban egy biztonsági kamerának sikerült felvennie, ahogy egy kocogó férfi belök egy nőt egy épp arra közledő busz elé. Az eset után a rendőrség nagy erőkkel kezdte keresni a férfit, de sokáig nem akadtak a tettes nyomára. Mígnem augusztus 10-én a londoni hatóságok letartóztatták a 41 éves Eric Bellquist-tet, a gyanú szerint ő szerepel az alábbi videón:

Elkapták a kocogót, aki busz elé lökött egy nőt Londonban
A 41 éves férfit csütörtök reggel vették őrizetbe.

Kiderült: a gyanúsított egy amerikai milliomos bankár, aki az ügyvédjén keresztül azt üzente, hogy megdönthetetlen bizonyítéka van arra vonatkozóan, hogy az incidens idején az Egyesült Államokban tartózkodott.

A felvételen látszódik, hogy a busznak csak épp, hogy sikerül kikerülni a 33 éves nő fejét, így sikerült elkerülni, hogy az eset tragédiával végződjön. A londoni székhelyű Hutton Collins befeketetési alapnál dolgozó férfi állítása szerint tévesen vádolták meg a bűncselekmény elkövetésével, mivel a kérdéses időpontban Amerikában volt.

Eric Bellquist-tet megvédte a munkaadója is, a cégtől azt nyilatkozták, remélik, minél hamarabb tisztázódik a férfi ügye.

Daily Mail

Ajánlott videó

Olvasói sztorik