Nagyvilág

Meztelen férfi rohant be egy Mekibe, majd herén szúrta magát droggal

A halálra vált vendégek előtt fecskendezte a kábítószert a nemi szervébe a liverpooli gyorsétteremben.

A liverpooli rendőrség letartóztatott egy férfit, miután szombat reggel teljesen pucéran bement egy McDonald’s étterembe, majd valamilyen anyagot fecskendezett a heréjébe – írta a Liverpool Echo. A lapnak egy szemtanú elmondta: éppen a szokásos reggeli teájáért ment be a gyorsétterembe, amikor lezajlott előtte a jelenet.

„A vécék előtt volt, teljesen meztelenül”, majd felemelte a heréit, és egy injekciós tűvel „belefecskendezett valamit” – mondta el a névtelenséget kérő nő a lapnak. A szemtanú elmondása szerint a férfi közben “furcsa hangokat adott ki”.

A férfit az étterem egyik munkatársa ezután bezárt a férfimosdóba, majd hívta a rendőrséget. A liverpooli rendőrség a lapnak megerősítette, hogy még július 8-án, szombaton, helyi idő szerint nagyjából reggel fél 9-kor riasztották őket a Liverpool belvárosában található étterembe a pucér férfi miatt.

A meg nem nevezett férfit rendzavarás miatt tartóztatták le, de végül nem emeltek vádat ellene. Azzal engedték szabadon, hogy ha még egyszer ilyet csinál, akkor annak már vádemelés lesz a vége.

Az Echo cikkéből az nem derült ki, hogy a férfi milyen anyagot fecskendezett magába.

A lapnak nyilatkozó nő elmondta: a jelenet annyira sokkolta, hogy azóta képtelen volt belépni az étterembe, ahova addig minden egyes reggel bement egy teáért, és hogy a vécét használja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik