Nagyvilág

Alkalmazottja arcához dugta péniszét a „tréfás” főnök

Beperelte főnökét, illetve a munkahelyét az 50 éves Robert Lee Wiggins, aki már 20 éve dolgozott ütőhordóként egy Long Islandi golfklubban.

Wiggins egy székben szunyókált a szünetében, még 2015 szeptemberében. George Ouellette, az ütőhordók főnöke ekkor odalopakodott hozzá és „az erektált péniszét, vagy egy péniszformájú, élethű szexjátékszert tolt az arcához.”

A perirat azért fogalmaz így, mert az ügy legfőbb bizonyítéka, egy fotó alapján nem lehet minden kétséget kizáróan megállapítani, hogy Ouellette a saját péniszét használta-e az otromba tréfához, vagy csak egy műanyagot, és ennek jelentősége lehet az ügy kimenetelének szempontjából.

A főnök pénisze (vagy a műpénisz) néhány centire volt az alvó Wiggins fülétől, amikor egy kolléga lefotózta őket. A képet Oulette megosztotta a Facebookon, hogy megalázza alkalmazottját. Wiggins az egészből semmit sem vett észre. Később, amikor felébredt, nem értette, hogy miért röhög rajta mindenki. Amikor megtudta, betelt nála a pohár, a magának korábban is számtalan durva, megalázó „tréfát” megengedő főnökkel. Azonnal felmondott, és ügyvédet fogadott, hogy kártérítést kapjon az őt ért sérelmekért.

(via NY Daily News)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik