Nagyvilág

Autópályán landolt egy kisrepülő – Videó

Kényszerleszállást hajtott végre egy egymotoros kisrepülőgép szerdán egy Long Island-i autópályán. a Cessna, ami egy newporti férfi nevére van regisztrálva, délután 1-kor landolt, nem messze a Sunrise autópálya egyik kijáratától.
A gépen csak a pilóta utazott, aki sikeresen elkerült minden ütközést, az incidensben így senki sem sérült meg. A nem mindennapi landolásról egy Thomas Lupski nevű autós készített felvételt.

Az eset után órákkal Lupski még mindig sokkos állapotban volt, a landoló repülő ugyanis csak centikre lebegett el az autója fölött. A hatóságok elmondták, hogy a Cessna Shirleyben, a Brookhaven reptérről szállt fel és a West Creekben elterülő Eagles Nest reptérre tartott, de útközben technikai probléma adódott.
Jim O’Donnel azt mondta, az adott körülmények között nem volt más választása, mint az úton landolni, de nagyon vigyázott, hogy senkinek se eshessen baja. „Nem volt kellemes, de itt vagyok” – nyilatkozta .
Akik értenek a repüléshez, csodálják O’Donell szakértelmét és hidegérét, a pilótának ugyanis nem csak az autósokat kellett elkerülnie, hanem az út fölött átívelő közlekedési táblákat.

(via ABC7)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik