Nagyvilág

“Csodás helyre megyek”, üzente az ejtőernyős a feleségének, mielőtt a halálba ugrott

A huszonhét éves Capotorto Vitantonio videóüzenetben mondta el a feleségének, hogy nem fogja meghúzni az ernyőt kioldó zsinórt. A tapasztalt ejtőernyős ugró felesége azonnal a floridai DeLand Ejtőernyős Központba rohant, könyörögve, hogy állítsák meg a férjét, de amikor a központ munkatársa rádión odaszólt a gépnek, már késő volt, a férfi eddigre már kiugrott a gépből.

A rendőrség megerősítette: Vitantonio, aki már több mint 600 ugráson volt túl, nem nyitotta ki az ernyőjét, szó szerit a halálba ugrott, az olasz állampolgárságú férfi testét egy mezőn találták meg délkeletre a DeLand kifutójától. A videóban, ami a feleségének küldött, azt mondta, egy csodálatos helyre megy. 

Vitantonio és neje DeLandban éltek, mindketten egy helyi, ejtőernyőzsákokat gyártó cégnél dolgoztak. Ez az ötödik haláleset a Sky Dyve DeLand központban, ami az ország egyik legnépszerűbb ejtőernyős központja. A hely üzletvezetője szerint a férfi felesége csak másodperceket késlekedett, és elmondta azt is, egy ponton túl a központ személyzete nem tehet semmit.

Vendégeinket biztonságos magasságba szállítjuk egy olyan géppel, ami az iparág legjobban karbantartott gépei között van. De amikor egy ember kilép a gép ajtaján, onnantól ő felelős saját magáért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik