Nagyvilág

Az 54 éves tanárnő a diákját vádolja azzal, hogy szexre csábította

A kórusvezető tanárnő úgy fogalmazott, a tizenhét éves fiú vette rá a szexre, úgy erőltette magát a nőre, mint egy használtautó-kereskedő.

Az 54 éves atlantai There Gunnt egy rendbeli szexuális zaklatással, és három rendbeli kiskorú bűnözésben való közreműködéssel vádolják. A gimnáziumi tanárnő a hatóság szerint márciusban egy hónapon keresztül folytatott szexuális viszonyt a diákkal, az iskolában, a nő otthonában és egy parkban tartották szexrandijaikat; emellett – ezért a második vádpont – egy nála rendezett házibuliban megengedte a fiúnak és két diáklánynak, hogy füvezzenek.

Az eljárás kezdetén a tanárnő megbánást tanúsított, ám később megváltozott hangnemben kezdett védekezni, azt állítva, a fiú kényszerítette magát a nőre. A bírót nem hatotta meg a dolog, és 90 napi börtönbüntetésre ítélte a nőt, tíz év próbaidővel. Azért csak ennyire, mert bár a szülők bizalmával visszaélt, a bíró úgy vélte, a nő nem a tipikus szexuális ragadozó, akit a lehető leghosszabb időre el kell távolítani a társadalomból.

Ez idén már a negyedik alkalom, hogy ebben a gimnáziumban hasonló esetre derül fény, egy férfi tanár ez év áprilisában távozott az iskolából, a felmondása másnapján jelentette fel egy szülő, miszerint egy diákkal volt viszonya, egy másikat pedig azzal vádolt meg egy diák, hogy megfogdosta, arra kényszerítette, hogy megcsókolja, és meztelen képeket követelt tőle a Snapchaten.

 

via DailyMail

Ajánlott videó

Olvasói sztorik