Nagyvilág

Kegyetlenül bántalmazott egy 77 éves, lebénult férfit a házi gondozója

Tagadja a vádakat az a Sun nevű ápoló, aki egy 77 éves férfi bántalmazása miatt áll bíróság előtt Kínában. A férfi annak ellenére tagad, hogy videofelvétel készült arról, amikor hajnali négykor kirángatja a magatehetetlen nyugdíjast az ágyból a földre löki, majd a falhoz csapja, és fejbe vágja, mielőtt durván visszahajítaná az ágyra.

Az idős férfi nem sokkal korábban kapott agyvérzést, ami miatt lebénult. A fia ezért úgy döntött, felvesz mellé egy ápolót, aki 24 órában gondját tudja viselni. A fiú azonban felfigyelt rá, hogy az apja testén gyanús sérülések, zúzódások jelentek meg, ezért rejtett kamerát helyezett el az idős férfi szobájában.

Fotó: YouKu

A felvételek, és az idős férfi sérüléseit igazoló orvosi vizsgálatok ellenére Sun ártatlannak vallotta magát a bíróságon. Azzal védekezett, hogy csak magát próbálta védeni, mert az idős férfi folyton megkarmolta. Arról, amikor belerúgott a földön fekvő idős férfibe azt mondta, az csak véletlenül történt, amikor ösztönösen próbálta elkerülni, hogy megbotoljon a magatehetetlen testben.

Az ügyben később dönt majd a bíróság.

(via Daily Mail)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik