Nagyvilág

Álmában erőszakolta meg a barátja a fiatal lányt

Angel Rogerson együtt töltötte az estét az egyik barátjával, Douglas Hodgsonnal és az ő édesanyjával és testvérével egy közelu pubban. A 21 éves lány ezután Hodgsonék lakásába ment, hogy tovább folytatódjon a buli. A lány sokáig maradt a 28 éves férfival, aki felajánlotta neki, hogy aludjon náluk

nehogy valami baj történjen.

Angel Rogerson megbízott a barátjában, így befeküdt mellé az ágyba, amikor a férfi már aludt. Rogerson beszámolója szerint teljesen felöltözve, ruhában aludt el, ám reggel szörnyű fájdalmak közepette ébredt, az öltözete pedig hiányos volt.

A lány reggel sietve hagyta el a házat, majd írt a barátjának, hogy

tudom, mit tettél velem tegnap éjjel.

A Hodgson elismerte, hogy hozzáért a lányhoz, de megesküdött, hogy nem erőszakolta meg. A lány a szörnyű incidenst elmesélte a nővérének is, aki azt tanácsolta, hogy Angel menjen el a rendőrségre és tegyen feljelentést.

Reggel tudtam, hogy Douglas valamit tett velem, azért írtam neki, hogy lássan a reakcióját.

Mondta a fiatal lány, aki egy elárulta, hogy többnyire nagyon mélyen alszik, ezért nem ébredt fel arra, hogy a Hodgson molesztálja. Angel az orvosszakértői vizsgálat után teljesen összeomlott, mivel kiderült, hogy beigazolódott a sejtése, miszerint a barátja megerőszakolta.

A férfit a bíróság, hat év és négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik