Nagyvilág

Kiposztolta a Facebookra, hogy meggazdagodott, órák múlva már nem élt

Egy floridai nő, Makeva Jenkins büszkén kiírta a saját Facebook-profiljára, hogy nagy mennyiségű pénzhez jutott. Órák múlva a nőt a saját otthonában érte a halál, egy ismeretlen tettes agyonlőtte.

A 33 éves Jenkins szerda délután posztolta, hogy miután 2013-ban sikerült elkerülni, hogy az utcára kerüljenek, idén hatalmas pénzösszeg ütötte a markukat.

Nem számít, milyen akadályokkal kerültem szembe, mindig ragaszkodtam a saját utamhoz, kitartottam a döntéseim mellett és ez végül meg is hozta a gyümölcsét.

írja a nő, aki szerint bárki el tud érni hasonló sikereket, csak kitartás kell hozzá.

Ez a bejegyzés volt Jenkins utolsó posztja, mivel másnap, vagyis csütörtök éjjel 2-kor egy ismeretlen maszkos férfi közelről agyonlőtte.

– közölte a Palm Beach-i rendőrség.

A hatóságok tájékoztatása szerint a gyanúsított rövid veszekedés után lőtte meg Jenkinst, aki a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A támadó ezután a család autójával menekült el a helyszínről, a rendőrök azóta keresik. A család közleményt adott ki, amelyben arra kérik a közvéleményt, hogy hagyják nyugodtan gyászolni a nő gyermekeit és a szűk családi kört.

Via

Ajánlott videó

Olvasói sztorik