Nagyvilág

Elütötte egy busz a brit urat, ő felállt és besétált a pubba

Letért egy a kanyarban az útról és felhajtott a járdára egy emeletes busz az angliai Readingben, június 24-én, szombaton. A járdán csak egyetlen ember sétált, az 53 éves Simon Smith, akit telibe kapott a jármű, és néhány méteren maga előtt tolta a férfit.

Az ütközéstől kissé meglepett Smith azonnal felkelt, majd mintha mi sem történt volna, belépett a Purple Turtle (Lila Teknős) nevű törzskocsmájába, ahová eleve indult.

Daniel Fraifeld, az ivó 50 éves tulajdonosa elmondta, hogy nem sokkal később mentőautó érkezett a pubhoz és egy orvos megvizsgálta Smith urat, akiről kiderült, hogy néhány horzsoláson és zúzódáson kívül nem esett semmi baja. A balesetben még egy ember megsérült, de ő is csak könnyebben. A biztonság kedvéért mindkettőjüket kórházba szállították egy komolyabb kivizsgálásra. Amint kiengedték, Smith úr haladéktalanul elindult sörözni.

A rendőrség tájékoztatása szerint senkit sem tartóztattak le a baleset miatt. A busztársaság vizsgálja mi okozhatta az incidenst, közleményük szerint a sofőrjeik, és járműveik is megfelelnek a legmagasabb követelményeknek, ezért nem szeretnének előzetes találgatásokba bocsátkozni az okokat illetően.

(via The Independent)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik