Nagyvilág

Felfüggesztettek egy határőrt, mert pornót játszott le egy konferencián

Az indiai határbiztonsági erők 77. találkozóján történt az elképzelhetetlenül kínos eset, amikor az egyik előadás helyett egy pornófilm indult el.

A “darbart” vagyis a konferenciát épp azért szervezték, hogy megoldást találjnaka a biztonsági erők személyi állományát érintő problémákra – írja az India Today.

A kínos jelenetek akkor kezdődtek, amikor az egyik határőr elkezdte a saját PowerPoint prezentációját, majd váratlanul felbukkant egy pornófilm, amelyet nem sikerült rögtön leállítani. Az előadónak esélye sem volt másra fogni a bakit, mivel a saját laptopját használta a prezentációhoz. A The Times of India helyszínen tartózkodó riportere elmondta, hogy az erotikus filmrészlet nagyjából 90 másodpercen keresztül volt látható a projektoron.

Mukul Goyal, a határrendészet igazgatója elismerte, hogy valóban történt egy incidens, ami azóta már kivizsgálás alatt van. Goyal hozzátette:

egy hivatalos személynek nem szabadna ilyen tartalmakat a laptopján tárolnia.

Az india határbiztonsági erők iránt akkor rendült meg a bizalom, amikor a közösségi oldalakra felkerültek azok a minősíthetetlen ételek, amelyeket a határőrök kapnak.

India Today

Ajánlott videó

Olvasói sztorik