Nagyvilág

Letépte a mozgólépcső egy 4 éves fiú karját

A kínai kisfiú az anyja szeme láttára szenvedett súlyos sérülést egy bevásárlóközpontban.

Könyökből tépte le egy mozgólépcső egy négyéves kisfiú karját a kínai Nanjing város egyik bevásárlóközpontjában – jelentette a helyi sajtó. A baleset még június elsején történt, amikor Kínában a gyereknapot ünneplik.

Az eset megörökítette a bevásárlóközpont egyik biztonsági kamerája. A nem túl jó minőségű videón látni lehet, ahogy a kisfiú odamegy az egyik lefele haladó mozgólépcső aljához, hátranéz, majd elindul felfelé. Alig pár lépést tesz meg, és anyja máris odaérkezik, hogy megfogja, de ekkor a gyerek elesik, és karja beszorul.

Letépte egy mozgólépcső egy 4 éves kínai kisfiú karját Fotó:Weibo

Az anyuka hiába próbálta, nem tudta kiszabadítani gyermekét a mozgólépcső szorításából, és mire a közelben lévő a vásárlók a vészgombbal leállították a szerkezetet, a mozgólépcső leszakította a kisfiú karját – írta a Shanghaiist.

Mozgolepcso-baleset(960x640).jpg (Array)
Kisgyereke életét mentette nő, mielőtt halálra zúzta a mozgólépcső - videó (18+)
A kínai anyukának utolsó mozdulatával még sikerült biztonságba helyeznie kisfiát, mielőtt a széthulló padlón átesve berántották a fogaskerekek.

A kisfiút azonnal kórházba szállították, hogy több órán át tartó műtéten esett át. Az orvosoknak végül sikerült visszavarrniuk a fiú karját, de az csak több hét múlva fog kiderülni, hogy a beavatkozás teljesen sikeres volt-e.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik