Nagyvilág

Levágta saját péniszét, és megkéselte az anyját egy befüvezett tini

A marihuána egyik magas hatóanyagtartalmú változata, a „skunk” hatása alatt állt az a 16 fiú, aki egy késsel levágta a saját péniszét, majd kis híján halálra késelte az anyját az angliai Brightonban. A borzalmas esetről a fú apja beszélt a BBC 5 rádióban, hogy felhívja a figyelmet a bivalyerős drog veszélyeire.

A csak Nickként bemutatkozó férfi azt mondta, a fia korábban vidám és egészséges srác volt, aki imádott sportolni, rögbijátékos volt. Miután azonban 16 lett, elkezdett kábítószerezni, a drog pedig átkapcsolt valamit a fejében: teljesen paranoiássá vált és tévképzetei lettek. Azt képzelte, emberek élnek a házuk falában.

Azon a szörnyű éjjelen is ezektől a falban lakó emberektől rettegett, annyira, hogy egy késsel a kezében feküdt le aludni. Az éjszaka közepén felébredt, és félrebeszélve kóválygott a házban. Amikor az anyja megpróbálta megnyugtatni, azonnal rátámadt, majd saját maga ellen fordította a kést.

Nick azt mondja, annyira szürreális volt az egész, hogy sokáig fel sem fogta, mindez tényleg az ő családjával történik, csak gépiesen cselekedett, amikor segítséget hívott. A fia, aki börtönbe került az eset miatt, majd egy pszichiátriai klinikán kezelték, azt mondja, semmire sem emlékszik abból az estéből.

Csak a csodának köszönhető, hogy a fiú, és az anyja is teljesen felépültek. Az orvosoknak sikerült visszavarrniuk a fiú péniszét is, amivel úgy tűnik minden rendben, de néhány operáció még hátra van.

Nick azt mondja, a kormánynak jobban oda kellene figyelnie a prevencióra, és mindenki számára világossá tenni, hogy mennyivel veszélyesebb kábítószer a „skunk” a hagyományos marihuánánál.

(via Daily Mail)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik