Nagyvilág

Évekig több száz rendőrrel kellett szexelnie, most milliomos lett a kártérítésből

Jasmin Abuslin mindössze 16 éves volt, amikor el kezdett hozzá járni szinte az egész oaklandi rendőrkapitányság. A fiatal lány úgy került kapcsolatba a rendőrökkel, hogy az édesanyja diszpécserként dolgozott az őrsön. Jasmin Celeste Gaup álnéven dolgozott fiatalkorú prostituáltként, az évek alatt több tucat rendőrrel létesített szexuális kapcsolatot.

A lány saját bevallása szerint rendszerint pénzt kapott a szolgáltatásaiért, de volt több olyan alkalom is, hogy kihasználták.

A fiatal lány egy idő után megelégelte azt az életmódot, amelybe belekényszerült, ezért úgy döntött, hogy kitálal a rendőrség viselt dolgairól. Jasmin esete miatt lett öngyilkos az egyik rendőrtiszt, Brendan O’Brien, aki rettegett tőle, hogy kitudódik a sötét titka, miszerint titkos viszonyt folytat a lánnyal.

A lány elmesélte, hogy volt olyan rendőr, aki a rendőrautóban akarta vele csinálni, de például sokan azt is megmondták, hogy milyen ruhákat viselhet.

A lány ügyvédje, John Burris elmondta, hogy az ügyfelét a rendőrök úgy kezelték, mint egy rabszolgát, ez pedig komoly testi és lelki sérüléseket okozott Abuslinnak. Az eset kapcsán felmerülő kártérítés összege, amely végül a lánynál marad, 1 millió dollárra rúg.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik