Nagyvilág

A brit királynő meglátogatta a manchesteri robbantás sérültjeit

II. Erzsébet az egyik kislánnyal beszélgetve megjegyezte, hogy Ariana Grande nagyon jó énekes.

A brit királynő meglátogatta a manchesteri terrortámadás kórházban fekvő sérültjeit. Csütörtökön reggel érkezett a város gyermekkórházába, ahol előbb az orvosokkal, ápolókkal és a személyzet többi tagjával találkozott, és gratulált nekik helytállásukhoz. Megjegyezte: a támadásban az a legszörnyűbb, hogy az áldozatok fiatalok voltak.

A 14 éves Evie Mills-szel beszélgetve II. Erzsébet azt mondta, a merénylet szörnyű volt, és hatalmas gonoszságra vall egy ilyen rendezvényt megtámadni. A 15 éves Millie Robsont, aki a kórházban is Ariana Grande-pólót viselt, arról kérdezte a királynő, hogy tetszett-e neki a koncert, és azt is megjegyezte, hogy Grande nagyon jó énekes.

Europress

Egy 12 éves kislány, Emily Murrell lemaradt a királynő látogatásáról, mert műtéten volt. Édesanyja, aki maga is megsérült, azt mondta: Emily borzasztóan csalódott lesz. Az anya egyébként egy barátjával várakozott a támadás helyszínén, hogy hazavigyék lányaikat, amikor a bomba felrobbant –barátja életét vesztette a támadásban.

A Royal Manchester gyermekkórházban 14 gyermeket ápolnak a hétfő éjjeli merénylet sérültjei közül. A támadásnak összesen 75 sérültje van, őket nyolc kórházban látják el. (The Guardian)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik