Nagyvilág

Telefonon kért segítséget a gyilkos szakács, hogy hogyan főzze meg a barátnőjét

A séf egykedvűen hívta fel a villanyszerelőt, hogy hogyan tudja rendesen megfőzni a meggyilkolt barátnőjét. Minderről hangfelvétel is készült.

A szörnyű eset 2014 októberében történt az ausztráliai Brisbane-ben. A 28 éves szakács, Marcus Volke akkor hívta fel Brad Coyne, villanyszerelőt, amikor megpróbálta megfőzni a meggyilkolt barátnőjét, ám a művelet közben a lakásban elment az áram. A hátborzongatóan nyugodt telefonhívásról hangfelvétel is készült:

A férfi a felvételen arról beszél, hogy az otthonában egy hatalmas csattanás után elment az áram, majd nemsokkal később arról érdeklődik, hogy ki tudnek-e gyorsan jönni megoldani a problémát. A hívás után pár órával Brad Coyne ki is ment a házhoz, ahol fura dolgokat tapasztalt. A szakember borzalmas szagokat érzett, amire Volke azt felelte, hogy csak levest főz disznóhúsból. A villanyszerelőt azonban nem sikerült megnyugtatni, tovább gyanakodott, mivel rengeteg fekete zsákot és vödröket látott, amelyekben szúrós szagú vegyszerek voltak.

Bementünk egy helységbe, ahol a mosást végezte, voltak ott dobozok is, amelykben akkor még nem sejtettem, hogy a barátnője testrészei voltak.

Coyne miután helyreállította az elektromosságot, rögtön értesítette az épület tulajdonosát, hogy valami nagyon nem stimmel a lakásban. A tulaj azonnal felhívta a rendőrséget, akik hamar kiértek a helyszínre. A két járőr mikor megérkezett, Volke rögtön futni kezdett, majd saját kezével vetett véget az életének, egy késsel elvágta a torkát.

A nyomozásból és a helyszínelésből kiderült, hogy a férfi megölte, feldarabolta, majd megpróbálta megfőzni a barátnőjét, Mayang Prasetyót, aki korábban szexmunkásként dolgozott.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik