Nagyvilág

Levágott fejjel a kezében lépett be a boltba, majd megszúrta pénztárost

Egy vérrel borított, zavart, üveges tekintetű férfi lépett be vasárnap délelőtt az oregoni kisváros, Estacada vegyesboltjába. Egyik kezében jókora konyhakés volt, a másikban valami, ami egy levágott emberi fejre hasonlított. A férfi szó nélkül a kasszához lépett, és megszúrta az ott dolgozó, ősz hajú pénztárost, akit a mindössze 2600 lakosú településen mindenki csak Mike néven ismert.

A támadó teljesen katatón volt, semmilyen külső ingerre sem reagált. A bolt többi dolgozója lefegyverezte a férfit, és feltartották a rendőrség kiérkezéséig. A transzszerű állapotban lévő férfi a rendőröknek csak annyit mondott, hogy nagyon szomjas.

Mindeközben néhány kilométerrel arrébb, egy Colton nevű városkában megtalálták egy nő holttestét. A Los Angeles Times értesülései szerint, a rendőrség nem adta ki az áldozat személyazonosságát, és azt sem árulták el, hogy lefejezett holttestről van-e szó.  Az oregoni KHQ azonban úgy tudja, hogy az 59 éves Tina Marie Webb volt az áldozat, vagyis a boltban késelő, 36 éves Joshua Lee Webb anyja. A brutális gyilkosság napján ünnepelték az Egyesült Államokban az anyák napját.

A rendőrök a gyanúsítottat és a bolti eladót is kórházba szállították, Mike minden valószínűség szerint teljesen felépül majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik