Nagyvilág

Bőrszíne miatt követte és inzultálta a biztonsági őr a fiatal lányt – videó

Charlotte Ogden egy nap lement vásárolni az egyik közeli boltba, mint ahogy minden héten szokott. Eddig nem volt rossz tapasztalata a bevásárlóközponttal, soha nem keveredett összetűzésbe a dolgozókkal. A fiatal színesbőrű lány most azonban olyat tapasztalt, mint még soha.

Az üzlet biztonsági őre először elkezdte feltűnően figyelni őt, majd egy idő után már arra lett figyelmes, hogy a férfi szó szerint a nyomában van. Charlotte-ot eleinte nem zavarta a bizarr módon viselkedő biztonsági őr, ám arra már a fiatal lány is kiakadt, mikor valósággal a leheletét érezte a nyakán.

Metro.co.uk

Ogden ekkor dühös lett, elővette a telefonját és elkezdte filmezni, illetve fotózni az őrt, aki erre agresszív lett, és lenézően kezdett viselkedni a vásárlóval.

A lánynak ekkor lett elege és azt kérte, hogy hadd beszélhessen az üzletvezetővel. A menedzser elmondta, hogy a biztonsági őr még új a helyen, ezért fordulhatott elő az incidens, ám hozzátette, hogy az őrnek

bizonyos embertípusokat kell figyelnie.

Az üzletvezető gyorsan megpróbálta tisztázni, hogy nem a színesbőrűekre gondol, hanem azokra, akik úgy néznek ki, mint egy bolti tolvaj. Charlotte érezte, hogy a menedzser szándékosan félrebeszél, ráadásul állítása szerint nem nézett ki tolvajnak.

Akárhogy is, a lány nem jó szívvel fogadta el a bolt félig őszinte bocsánatkérését, így úgy döntöttek, hogy ő és a családja inkább másik helyen fognak ezentúl vásárolni.

Metro

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik