Nagyvilág

Kórházban csípte meg egy pók: amputálhatják a lábát

A mellkasi fájdalmakkal kórházban fekvő fiát látogatta meg a tavaly szeptemberben, a 41 éves Gemma Hunter, amikor a jobb lábfejét kétszer is megcsípte egy kétpettyes faggyúpók, vagy ahogy Angliában hívják: „hamis özvegy”. Már közel nyolc hónap telt el azóta, de a Rossendale Borough-ban élő asszony még mindig állandó fájdalomban él. Azt mondja, hamarosan eljut arra a pontra, hogy megkérje orvosait, amputálják a lábát, mert vissza szeretné kapni az életét.

Fotó: Gemma Hunter

A nő ma is jól emlékszik az első kezelésére, amikor felvágták a sebét: a fájdalomtól végig az eszméletvesztés határán volt. Aztán tíz hétig feküdt kórházban, az első két hétben alig volt önmaga, folyamatosan szédült, és hallucinált. A kétségbeesett Gemma azóta otthon van, de csak ritkán, és nagyon rövid időre hagyhatja el a lakást.

Azt mondja, bár korábban soha nem tartozott senkinek, most kilakoltatással fenyegetik. Az állapota miatt nem tud dolgozni, a tartalékai elfogytak, ezért már 1600 font (590 ezer forint) lakbérhátralékot halmozott fel.

„Vissza akarom kapni az életem. Ha továbbra is ilyen lesz, meg fogom kérni az orvosokat, hogy bokánál vágják le a lábfejem. Nem sokáig bírom már, állandó fájdalommal élek minden nap” – mondja a nő, akinek a pókcsípés óta nem akar szűnni a gyulladás a lábfejében.

A kórház, amelyikben Gemma Huntert kezelik, nem nyilatkozott az ügyről.

(via Metro)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik