Nagyvilág

Élő adásban tudta meg kollégájától a hírolvasó, hogy meghalt a férje

Minden profizmusára és lelkierejére szüksége volt annak az indiai hírolvasónak, aki élő adásban, bejelentkező kollégájától tudta meg, hogy a férje autóbalesetben életét vesztette – írja a Hindustan Times.

A híradóban jelentkezett be szombat este az indiai IBS-24 riporte, aki egy halálos kimenetelű baleset helyszínéről tudosított. A stúdióban kollégája, Supreet Kaur ült, aki így értesült arról, hogy azon az úton, ahol a férje egy Renault Dusterrel utazott négy barátjával, halálos balesetet szenvedett öt ember egy épp ilyen típusú autóban. Bár az áldozatok nevét nem mondták el, a nő tulajdonképpen biztosra vehette, hogy férjéről és annak ismerőseiről szól a drámai hír. Az adás még simán lement, a hírolvasó csak utána tört ki könnyekben.

Elképesztően bátor nő. Büszkék vagyunk rá, hogy így kezelte, de ami ma történt, mindannyiunkat sokként ért

– mondta Kaur egyik kollégája.

A 28 éves hírolvasó a térség egyik legnézettebb csatornájánál dolgozik már kilenc éve. Egy évvel ezelőtt ment hozzá most elhunyt férjéhez. Kaur a híradó után azonnal a baleset helyszínére sietett.

“Érezte, hogy ez a férje autója. Még befejezte a híradót, és csak utána kezdte hívni a hozzátartozóit” – mondta a csatorna egyik szerkesztője. Hozzátette, hogy a stúdióban ülő munkatársak is rájöttek, hogy éppen saját férje halálhírét kell Kapurnak élő adásban kezelnie. Most mindenki arról beszél, milyen elképesztő bátran viselkedett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik