Nagyvilág

Az erdőben hagyta meghalni lebénult exét egy nő

A kerekesszékes férfit egyszerűen kidobta az autójából, majd elhajtott.

Emberölés vádjával indítottak eljárást egy 27 éves nő ellen az amerikai Georgia államban, aki a vád szerint egy erdőben kidobta az autójából lebénult lábú volt barátját, és otthagyta meghalni – jelentette a helyi sajtó. A 33 éves Troymaine Johnson holttestét három nappal később találták meg, egy vadásztábornál.

A helyi rendőrség közlése szerint a 27 éves Ruby Kate Coursey március 14-én vette fel autójába volt barátját Fort Valley városában, hogy autókázni, vagy egy boltba vigye. A beszámolók szerint a nő a férfi kerekesszékét a házban hagyta, ahol a Johnos a nagymamájával élt.

A férfi holttestét március 17-én találták meg a hatóságok, miután a nő egyik rokona bejelentést tett az esetről a rendőrségen. A hatóságok közlése szerint a nő egyszerűen kilökte a férfit az autójából, majd magára hagyta a vadásztábornál, ahol a holttestét megtalálták. A férfi halálát kihűlés okozta.

Coursey ellen csak a héten emeltek vádat, miután a holttestét végzett vizsgálatok megállapították a férfi halálának hivatalos okát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik