Nagyvilág

Visszhangért kiabált az erdei üregbe egy tini, de valaki válaszolt a mélyből

Életében nem ijedt meg még annyira a 19 éves Izaak Eglington-Watts, amikor a remélt visszhang helyett válasz érkezett abból a nyílásból, amelyikbe belekiabált a Plymouth melletti Plymbridge erdőben álló elhagyatott épületben.

A srác az egyik legjobb barátjával, Emily Thompsonnal kirándult. Letértek az ösvényről, így találtak meg a kísérteties épületet. A fiú megkérdezte a lányt, van-e kedve közelebbről is megnézni, de Emily nemet mondott. Izaak egyedül indult el és hamarosan talált a falon egy pinceablakra hasonlító nyílást, amin belül egy üreg vezetett a föld alá.

Izaak kibálni kezdett, hogy „helló” részint mert kíváncsi volt visszhangzik-e az üreg, másrészt pedig szeretett volna kicsit ráijeszteni Emilyre. Aztán úgy adódott, hogy ő ijedt meg nagyon, amikor valaki elgyötört hangon válaszolt a kiáltására. A fiú visszaszaladt Emilyhez, és együtt segítséget hívtak.

Később kiderült, hogy a fiú az 51 éves James Thompsont találta meg, aki már majdnem egy hónapja tűnt el Plymouthból. A hatóságok szerint a férfi azóta az erdőben élt. Úgy gondolják, nagyjából másfél héttel a megtalálása előtt Thompsont baleset érte, ami után bekúszott az elhagyott épületbe, hogy menedéket találjon. Ha Izaak aznap nem kiabált volna be az üregbe, s férfi valószínűleg már nem élne. Thompson jelenlegi állapotáról nincs információ.

(Borítóképünkön Izaak Eglington-Watts, fotó: Facebook)

(via Daily Mail)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik