Nagyvilág

Szelfizés közben leesett egy nő a legmagasabb kaliforniai hídról

Csak a szerencsének köszönheti az életét az a fiatal nő, aki lezuhant a kaliforniai Sacramento mellett, egy kanyonon átívelő Foresthill hídról. Egyre többen fotózzák, vagy fotóztatják magukat a hídszerkezet útpálya alatti, lezárt részén, ahol a karbantartók számára kiépített pallók húzódnak, de sokan azokról is kimásznak a puszta acélelemekre.

A fiatal nő, a legmagasabb pontján 222 méteres hídnak még a legelején csúszott meg, így „csak” 18 métert zuhant. Helikopterrel szállították kórházba, ahol stabilizálták az állapotát. Sérüléseiről nem adtak ki információkat, csak annyit, hogy minden valószínűség szerint túléli a balesetet.

A hatóságok remélik, hogy ez a baleset elég volt hozzá, és nem kell hozzá tragédiának történnie, hogy az emberek megértsék: őrültség a tiltott területre lépni.

A Placer megyei sheriff hivatala azt közölte, hogy míg egy átlagos évben csak néhány bírságot kell kiosztaniuk a lezárt területre lépés miatt, addig az utóbbi időben nagyon megszaporodtak a hasonló esetek. 2015 februárjában volt olyan nap, hogy 34 embert parancsoltak le a híd lezárt részéről.

Ráadásul, mivel egyre többen készítenek magukról hasonló fotókat, néhányan egészen hajmeresztő mutatványokra is képesek, csak azért, hogy kitűnjenek a többiek közül.

(via KCRA)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik