Nagyvilág

Félbehagyták a temetést, mert meglátták az elhunytat egy kocsmában

Már a sírgödör is meg volt ásva, csak a gyászolókra vártak a temetőben, hogy végső búcsút vegyenek Wilson Oluochtól. A férfi a Kenya nyugati részén fekvő Awendo mellett lakott egy faluban, de három héttel korábban nyomtalanul eltűnt. Amikor a rendőrök később egy oszlásnak indult holttestet találtak egy közeli cukornádültetvényen, a rokonság biztos volt benne, hogy Oluoch az.

Nem sokkal a temetés előtt azonban egy ismerős telefonált a családnak, hogy látott egy Wilsonra kísértetiesen emlékeztető férfit iszogatni a közeli Rongo egyik kocsmájában. A család elment az említett bárba, ahol megtalálták a férfi, aki nem volt halott, csak hullarészeg. Miután kicsit magához tért, a férfi azt magyarázta, hogy amikor eltűnt annyira berúgott, hogy szégyellt hazamenni, úgy döntött, inkább világgá megy. Azóta ivott bánatában.

A család boldog volt, hogy életben találták a halottnak hitt férfit, ezért úgy döntöttek, hogy a tervezett virrasztás helyett hatalmas bulit csapnak. A holttestet, amit Oluoch helyett akartak eltemetni, visszaszállították a helyi hullaházban, hogy megpróbálják azonosítani.

(via Standard Digital)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik