Nagyvilág

Gyermekházasságra keresett az interneten, mielőtt elrabolta egykori tanítványát

Új információkat hozott nyilvánosságra a Tennessee Nyomozóiroda annak a 15 éves lánynak az ügyében, akit feltehetőleg a korábbi tanára, Tad Cummins rabolt egy héttel ezelőtt. Az iroda sajtóközleményben tudatta, hogy Elizabeth Thomas feltételezett elrablója a bűncselekmény előtt azt kutatta, hogy milyen lehetőségek vannak gyermekházasság megkötésére. Az egykori pedagógus emellett a Nissan Rogue típusú

személyautója hatóságok általi lenyomozhatóságára is rákeresett.

A nyomozók szerint az időzítés nem lehet véletlen, mivel a férfi épp az eltűnésük előtt három nappal kezdett a témák után kutakodni. A tinilány és a középkorú Cummins március 10-én tűnt el, a hatóságok azóta nem találják őket. A rendőrség szerint a lány minden kétséget kizáróan a férfival van, ezt erősítik meg a fent említett keresési előzmények is.

Elváltoztatná a külsejét

Március 7-én az eltűnés előtt három nappal egy biztonsági kamera felvette Cummins-t, aki egy helyi Wallmartban hajfestéket vásárolt. A nyomozók szerint a férfi arra készülhetett, hogy elváltoztatja a lány vagy akár a saját külsejét, hogy könnyeben eltűnhessenek a hatóságok elől. A Tennessee rendőrség egy hét alatt több mint 650 bejelentést kapott arról, hogy látták a gyermekrablót, de sajnos egyetlen alkalommal sem sikerült közelebb kerülni Cumminshoz.

Gyermekházasságra keresett az interneten, mielőtt elrabolta egykori tanítványát 1
Elizabeth Thomas

Csak ne Alabamába

Az eltűnt lány édesapja a People magazinnak azt mondta, hogy attól tartanak a leginkább, hogy Cummins Alabama államba tart Elizabeth-tel, ahol a leglazábbak a házasságkötés szabályai. A feldúlt apa így folytatja:

Ő még csak egy gyerek, ezt kell az embereknek megértenie, Cummins pedig egy felnőtt 50 éves férfi. A lányom nem képes még fontos döntéseket hozni, másnak pedig nincs joga dönteni helyette.

A lány valószínűleg önszántából mehetett a férfival, mivel az eltűnése előtt a Facebook-profilján a családi állapotát “egyedülállóról” átváltoztatta “házassá”, amit egy kis gyűrű emotikonnal is nyomatékosított.

Thomas-ék ügyédje elmondta, hogy a család megrendüléssel vesz minden olyan megállapítást, amely szerint a lányuk önszántából akart volna hozzámenni a nála évtizedekkel idősebb tanárához. A nyomozás közben nyilvánosságra került egy közös fotó is a párról, ami napokkal azelőtt történt, hogy először szexuális viszonyba kerültek egymással az iskolában.

Gyermekházasságra keresett az interneten, mielőtt elrabolta egykori tanítványát 2
Cummins és Thomas

Elizabeth utoljára egy flanel inget és egy feket farmert viselt, Cummins pedig egy ezüst színű Nissant vezetett. A helyi nyomozóiroda arra kéri az embereket, hogy ha valakinek tudomása van a pár hollétéről, akkor értesítse az illetékes hatóságokat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik