Nagyvilág

Felhívta a mentőket a fiatal srác, hogy jobb lenne, ha sietnének, mert a vonat levágta a lábait

Az egyesült államokbeli Lilburnben élő 17 éves Jacob Ohl egy délután azzal hívta fel az amerikai segélyhívót, hogy egy vonat levágta mindkét lábát és jó lenne, ha sietnének. A kezelő fején valószínűleg az futott át, hogy a fiatal srác vagy viccel, vagy valamilyen szer hatása alatt áll. Mint utólag kiderült, a legvalószínűtlenebb verzió bizonyult igaznak, Jacob lábait ugyanis tényleg levágta a vonat.

A baleset hihetetlen fájdalmát valószínűleg a sokktól nem érezte, így szerencséjére végig eszméleténél tudott maradni. Az egészben a legbizarrabb, hogy ő maga tudta kihívni saját magához a mentőket, akik szerencsére komolyan vették a bejelentést.

Hm, most ütött el egy vonat.

Kezdte a mondandóját Jacob, aki aztán pontosan bediktálta, hogy hol, melyik városrészben történt a baleset. A mentők szerencsére gyorsan a helyszínre értek és ellátták a srácot, akinek így még arra is van esélye, hogy újra lábra tudjon állni. A rendőrség nyomozást indított az ügyben, mivel elképzelhető, hogy a vasúti átjáró nem működött megfelelően.

Jacob családja most arra gyűjt, hogy  az otthonukat akadálymentesítsék, mivel a fiuknak egy darabig egészen biztosan kerekesszékben kell majd maradnia.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik