Nagyvilág

Könnyű volt elfogni a szökött fegyencet: csak az üres sörös dobozokat kellett követni

Nem mondhatni, hogy túl bölcsen viselkedett a 39 éves Travis Scott Pratt, aki megszökött a virginiai Wise (Bölcs) megye egyik rendőrkapitányságáról.

A férfi őrizetben volt, de a rendőrök nem figyeltek rá eléggé, így vasárnap délután egyszerűen elrohant. A hatóság nem adott bővebb felvilágosítást arról, pontosan hogyan csinálta. Két rendőr vette üldözőbe, de Pratt-nek sikerült meglépni előlük.

Nem sokkal később, egy a környéken járőröző rendőr egy kék furgonra lett figyelmes, ami a megengedettnél gyorsabban haladt, a sofőrje pedig veszélyes manővereket hajtott végre. A kocsi platója tele volt üres sörös dobozokkal, amikből jó néhány lerepült az útra, valahányszor a férfi megrántotta a kormányt.

Mire a járőr megfordult, hogy a furgon nyomába eredjen, az már befordult az egyik mellékutcába. A rendőrnek azonban nem volt más dolga, mint követni a az elszórt sörös dobozokat. Hamarosan utol is érte Pratt-et, aki kiugrott a még mozgó autóból, hogy futva meneküljön, de hamar elkapták.

Az elszabadult furgon sem okozott nagyobb problémát: egy járókelőnek sikerült utolérni, és megállítani a járművet. Pratt újra őrizetbe került, és másodszor már sokkal jobban vigyáztak rá. Az ellene felhozott vádakhoz, hozzáadták a szökést, és az autólopást is.

(via WSPA)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik