Nagyvilág

Nem beszámítható a férfi, aki megölte barátnőjét, majd evett áldozata agyából

Legalábbis ezt állítják az amerikai férfi ügyvédjei.

Ügyvédjei szerint jogilag nem beszámítható, és nem lehet bíróság elé állítani azt a 35 éves amerikai férfit, aki még 2014-ben megölte barátnőjét, majd evett áldozata agyából, szívéből és tüdejéből – jelentette a helyi sajtó. A Joseph Oberhansley-t védő ügyvédek a bíróságra benyújtott iratokban kijelentik: védencük nem elég értelmes ahhoz, hogy konzultájon velük, és képtelen felfogni a bírósági eljárás menetét. Emellett hallucinációktól szenved, és „rendszeresen irracionálisan viselkedett és bizarr gondolatai voltak” – közölték az ügyvédek.

Oberhansley ellen emberölés, nemi erőszak valamint betörés vádjával indítottak eljárást, a 46 éves
Tammy Jo Blanton meggyilkolása miatt. az Indiana állambeli Jeffersonville-ben  élő nőt az otthonában ölte meg több késszúrással, majd az akkor beszámolók szerint evett az agyából, szívéből és tüdejéből. Áldozata alig két hónappal korábban segített neki kiszabadulni a börtönből, azzal, hogy kifizette a számára megállapított ötezer dolláros óvadékot.

A férfi tagadja az ellene felhozott vádakat. Oberhansley korábban 13 évet töltött börtönben hirtelen felindulásból elkövetett emberölés, valamint emberölési kísérlet miatt, miután 18 évesen több lövéssel megölte 17 éves barátnőjét, pár nappal azután, hogy megszülte közös gyermeküket, valamint rálőtt anyjára, és saját magával is végezni akart.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik