Nagyvilág

Elvesztette a kezét, miután saját maga próbálta ledarálni a hentesnél a húst

Pokoli fájdalmakat kellett átélnia annak a 20 év körüli fiatalnak, aki saját maga próbálta meg ledarálni a hentesnél megvett húst. A beszámolók szerint a fiatal férfi miután megvásárolta húsárut, nem várta meg a hentest, hogy ledarálja azt, hanem saját maga állt neki a műveletnek.

Malik Raza, a londoni hentesüzlet tulaja és vezetője csak egy rövid időre ment be a hűtőházba, a fiatal ezalatt közelítette meg a darálót. Raza egy hatalmas ordításra lett figyelmes, amire rögtön az üzlethelységbe futott. A hentes miután látta, hogy a férfi keze a darálóban ragadt, rögtön hívta a mentőket, akik gyorsan a helyszínre értek.

A beszámolók szerint a vásárló hangosan sírt és üvöltött a fájdalomtól.

A sokkos állapotba kerülő hentes így emlékezett vissza a horrorisztikus esetre:

A mentők azt mondták, hogy menjek ki az üzletből, mert jobb, ha nem látom, mi történik odabent.

Raza a mai napig nem érti, hogy a vásárló miért nem tudott várni egy kicsit és miért kezdte el saját maga ledarálni a húst egy olyan eszközzel, amelyhez nem ért. A hentes elmondta, hogy az eset óta nehezen alszik, alig eszik és rendkívül zaklatottan telnek a mindennapjai. Raza ráadásul diabéteszes, így az egészségi állapota is alaposan leromlott, amióta nem tud rendszeresen étkezni.

Az áldozatról annyit közölt a londoni egészségügyi szolgálat, hogy a 20 év körüli fiatal a baleset közben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy elveszítette a kézfejét.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik