Nagyvilág

Google-keresésből tudta meg a négygyerekes anya, hogy pedofil az új párja

Kilencszer ítélték el a fiatal pedofil férfit.

Egy brit anyuka online játékon keresztül ismerkedett meg Robert Wynn-nel. A harmincéves férfi szimpatikus volt a négygyerekes nőnek, nem kellett sokat várni az első randevúra. Találkoztak egy vasútállomáson, és olyan jól érezték magukat együtt, hogy megbeszélték, legközelebb a nő meghívja egy teára. Így megtörtént a második randi is – és még jó néhány.

A nő bemutatta Robertet a négy gyereknek, elmentek együtt piknikezni, múzeumba.

Egyre jobban összemelegedtek, aztán az anyuka valamiért rákeresett új párjára a Google-on. Rosszul lett, amikor meglátta a találatokat.

Mint kiderült, Robert Wynn pedofil, kilencszer ítélték el szexuális bűncselekmények elkövetéséért, háromszor börtönbe is került emiatt.

Először 2008-ban, gyerekekről készült pornográf fotók birtoklásáért 18 hónapot ült, 2011-ben ilyen képek készítéséért és birtoklásáért már két évet kapott. A szexuális bűnözők listájára felkerült férfit tíz évre megelőző távol tartással eltiltották a gyerekektől, ám ezt 2014-ben megszegte, így újabb 4 hónap letöltendő várt rá.

Az anyuka azóta nyilatkozott az ügyben, és elmondta: a gyerekeket sosem hagyta egyedül a férfival. A gyermekek is megerősítették, hogy Wynn nem zaklatta, nem molesztálta őket.

Ám mivel jelenleg is érvényben volt az a megelőző távol tartásra vonatkozó végzés, amelynek értelmében Wynn csak a szüleik engedélyével tartózkodhat 16 éven aluliak társaságában, így most ismét letöltendő szabadságvesztésre ítélték: 16 hónapot kell rács mögött töltenie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik