Nagyvilág

Egy 12 éves fiú molesztált egy 6 éves kislányt

Valóságos pokollá vált egy hatéves skót kislány és a családja élete, miután a gyermeket, állítólag szexuálisan bántalmazta egy idősebb fiú a szomszédból. Az anyja elmondása szerint, a kislányt állandó rémálmok gyötrik, a helyzetet pedig a végletekig súlyosbítja, hogy a kislány és a fiú szinte minden nap látják egymást.

„Borzalmas volt az elmúlt három hét, nem csak azért, ami vele történt, hanem azért is, mert így képtelenek vagyunk segíteni. Még csak hat éves, nem lenne szabad keresztülmennie ezen” – nyilatkozta az anya.

A skót rendőrség óvatosan nyilatkozik az ügyben. Annyit árultak el, hogy január 23-án érkezett bejelentés, egy Prestonpans városában történt, állítólagos szexuális zaklatással kapcsolatban. A bejelentés szerint a kislány a házukhoz közeli játszótéren volt, amikor kér idősebb fiú egy elhagyatottabb helyre csalta, ahol az egyikük molesztálta.

A helyiek aláírásgyűjtésbe kezdtek azzal a céllal, hogy a gyanúsított fiú és a családja költözzenek el a környékről. A rendőrség közölte, bár megértik, hogy a kiskorúak érintettsége miatt, a közösség nagyon érzékenyen reagál az ügyre, mégis arra kérnek mindenkit, hogy hagyják a szakembereket, hogy tegyék a dolgukat. „Együtt dolgozunk az érintett szülőkkel, hogy minden szükséges lépést mielőbb megtehessük” – közölték.

(via The Sun)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik