Nagyvilág

A nap hülyéje: a férfi, aki tűzijátékokat lőtt be a tűzijáték üzletbe, felrobbantva azt – videó

A robbanószerekkel teli üzletet természetesen pillanatok alatt egy hatalmas tűzgolyó emésztette el. Az esetet a bolt biztonsági kamerái örökítették meg.

A kínai hatóságok letartóztattak egy 45 éves férfit, aki felgyújtott egy tűzijátékok árusító üzletet Hanzhong városában, miután a boltba lőtte be az ott vásárolt tűzijátékot – jelentette a kínai állami média. A CCTV kínai televízió a héten hozta nyilvánosságra a bolt biztonsági kameráinak felvételeit az esetről, ami a beszámoló szerint még január 21-én történt.

A CCTV közlése szerint senki sem sérült meg a tűzben, miután a bolt alkalmazottjainak még az utolsó pillanatokban sikerült kimenekülniük.  A csak Li néven említett férfi az eset idején részeg volt.

A helyi rendőrség közlése szerint a férfitől korábban 259 darab tűzijáték-rakétát és petárdát foglaltak le, amiket illegálisan tárolt, és azokat a ideiglenesen az érintett boltban helyezték biztonságba. A férfi a CCTV közlése szerint többször is megpróbálta visszaszerezni a tőle elvett tűzijátékokat, de nem járt sikerrel.

Li a beszámolók szerint nem sokkal az eset után feladta magát a rendőrségen, és gyújtogatás gyanújával őrizetbe vették.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik