Nagyvilág

20 éve pornózott, most elveszítheti az állását a fiatal tanárnő

A Texasban, egészen pontosan Dallasban tanárként dolgozó nő most azért küzd, hogy megtarthassa az állását. Resa Woodward tudományt tanított egy helyi iskolában, amikor kiderült, hogy 20 éve szerepelt több felnőtt filmben. A tanárnő 2001-től 2004-ig, kicsivel több mint 3 éven keresztül volt tagja a pornóiparnak, ezalatt nagyjából 16 filmet készített.

Resa Woodward
Resa Woodward

A tanárnő úgy bukott le, hogy az iskola, ahol tanított tavaly márciusában kapott egy névtelen levelet, amelyben felfedik Woodward titkát. Ekkor derült ki, hogy Resa korábban Robyn Forster néven aktívan pornózott. A nő először mindent tagadott, majd később előkerültek videók is, amelyek minden kétséget kizáróan bizonyították, hogy ő Robyn Forster, a közepesen ismert pornós.

A névtelen levelet író személy csak annyit árult el, hogy azért hozta nyilvánosságra a tanárnő múltját, mert nem akarták, hogy egy egykori pornószínész foglalkozzon a gyerekekkel. Az intézmény igazgatója ezután belső vizsgálatot indított, amely kimondta, hogy a tanárnő múltja önmagában nem számít bűnténynek, így tovább taníthat az iskolában.

Egy Facebookos balhéja miatt azonban most mégis bajban lehet a tanárnő, aki egyébként a Texasi Libertáriánus pártnál is tölt be pozíciót, mivel a múltjáról szóló hírek kikerültek a nyilvánosság elé.

Woodward elárulta, hogy a pornózás nem a saját ötlete volt, csupán bele lett kényszerítve a helyzetbe egy idősebb férfi által, akitől akkoriban anyagilag függött.

Indy100

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik