Nagyvilág

Lefeküdt rabtársaival a női börtönbe zárt transznemű gyilkos

A brutális gyilkosságért elítélt, 23 éves Paris Green férfiként született, de azt állítja magáról, hogy valójában nőnek érzi magát. Nőként jelenik meg, úgy is viselkedik, és már benyújtotta a kérvényét a brit egészségügyi hivatalhoz (NHS) egy nemváltó műtétre.

Parist korábban Peter Laingnek hívták. Azért került börtönbe, mert 2013-ban két haverjával felcsaltak egy lakásra egy 46 éves férfit, akit brutálisan megkínoztak és megöltek. Mindhármukat elfogták és elítélték. Parisnek minimum 18 évet kell majd rácsok mögött töltenie.

A bíróság méltányolta Paris identitását, ezért megengedték neki, hogy a edinburghi börtön nő szárnyában töltse le a büntetését. Hamarosan azonban kiderült, hogy az operációra váró Paris rendszeresen lefekszik rabtársnőivel.

„A nők odabent vágynak a szexre, és Paris volt az egyetlen, aki megadhatta nekik” – mondta egy neve elhallgatását kérő forrás a Daily Starnak. „Többször figyelmeztették a viselkedése miatt, de semmit sem hatott. A börtön vezetése végül megelégelte a dolgot, és úgy döntöttek átköltöztetik a férfiszárnyba” – tette hozzá az informátor.

Kiderült, hogy Paris korábban is került már bajba, hasonló körülmények között. Már 2013-ban áthelyezték férfiak közé egy női börtönből a viselkedése miatt. Pauline Bell, a nővére azt nyilatkozta Parisről, hogy szerinte nem is akarja igazán az operációt, csak az igazságszolgáltatást manipulálja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik