Nagyvilág

Rovarirtót fújt a saját fülébe, hogy elűzze az oda bemászott csótányt

Radikális módszerrel próbálta eltávolítani a fülébe bemászott csótányt egy hatvanéves kínai férfi, aki három napon át élt a nagyjából egy centiméteres rovarral a hallójáratában. A Chengdu városában élő férfi a kínai sajtóban megjelent hírek szerint több módszerrel is próbálkozott, például fogpiszkálókkal és csipesszel is megpróbálta kiszedni a fülébe betelepedett rovart, de egyik sem működött.

A harmadik napra már annyira megunta a dolgot, hogy frusztrációjában rovarirtót fújt a fülébe, hogy megölje az állatot. Azt gondolhatta, hogy az elpusztult rovart már könnyen el fogja tudni távolítani. A tervbe azonban nem vált be. A rovarirtóban lévő vegyszerek és a belső irritáció hatására ugyanis megdagadt a füle, az elhullott csótány maradványai pedig beleragadtak a fülébe.

A meg nem nevezett férfi végül kénytelen volt meglátogatni egy kórházat, ahol végül sikerült kiszedni a csótányt a füléből – jelentette a helyi sajtó. 

Az orvosok elmondása szerint a csótányok télen a meleg helyeket keresik, és az emberi fül több szempontból is megfelelő környezetet biztosít számukra. Egyben azt tanácsolták a hasonló helyzetbe kerülő embereknek, hogy a legjobb, ha olajjal próbálják meg megölni a fülbe bemászó rovarokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik