Nagyvilág

Az édesanyja mellett, kokainnal a szervezetében halt meg a 3 hónapos kisbaba

Jordan Groombridge mindössze 3 hónapos volt, amikor meghalt. A halálának körülményei ködösek, a csecsemő gyakorlatilag az édesanyja mellett halt meg. A riadt nő akkor hívta a mentőket, amikor a kisfia reggel nem ébredt fel.

A teste forró volt, de nem mozgott, nem reagált semmire.

A boncolás után az igazságügyi orvosszakértő az állapította meg, hogy a csecsemő szervezetében kokaint találtak. A szakemberek szerint a legvalószínűbb az, hogy Jordan szoptatás közben jutott a droghoz, ám a rendőrség és a nyomozók szerint nem ez okozhatta a halálát,

amelynek a körülményei a mái napig tisztázatlanok.

Emine és az édesapa, a 28 éves Kieron Groombridge a hatóságoknak azt állítják, hogy nem drogoztak, ellenzik a kábítószerfogyasztást. Akárhogy is, az összeomlott édesanya többször azt hangoztatta, hogy ez az ő hibája. Mint utólag kiderült, a pár a kisbaba halála előtti estén vitába keveredett egymással, mire a férfi az unokatestvérénél töltötte az éjszakát.

Az édesanyja mellett, kokainnal a szervezetében halt meg a 3 hónapos kisbaba 1
Kieron és Jordan Groombridge/ Facebok

Kieron másnap már arra tért haza, hogy a felesége a gyereküket a kezében tartva hívja a mentőket. Az orvosszakértők ugyanakkor megállapították, hogy a szülők valószínűleg nem felelősek a gyermekük haláláért, mivel

Jordan SIDS-ben, vagyis bölcsőhalálban halt meg

A bölcsőhalál a baba nagyjából egy éves koráig előforduló váratlan, előzmények nélküli elhalálozását jelenti, amelynél utólagos vizsgálatok se tudják felderíteni a pontos okot. Az persze továbbra is kérdéses, hogy hogyan került a kisbaba szervezetébe kokain.

Via

Ajánlott videó

Olvasói sztorik