Nagyvilág

Gusztustalan embriólényt találtak az Aldi paradicsomszószában – FOTÓ

Egy bristoli nő, Jade Smith, aki egy kétéves kisgyermek édesanyja, úgy döntött egy délután, hogy lazítani fog és bedob pár pohár Bloody Mary-t. Az italhoz három dologra van szükség,

  • vodkára
  • paradicsomszószra vagy paradicsomlére
  • és zellerre

A nő munka után beugrott az Aldiba, hogy vegyen magának egy kis paradicsomszószt, amit meg is tett, majd hazement. Otthon mikor nekilátott volna az ital elkészítéséhez, meglepve tapasztalta, hogy a szószos dobozban van valami. Jade ekkora gyanakodva kivágta a dobozt

bár ne tette volna.

A nő a paradicsomlében ugyanis egy embriószerű lényt fedezett fel. Volt valamiféle burok amiben a lény volt, volt két szeme, meg két lába. Legalábbis ezt állította Jade, aki szerencsére képet is készített a szörnyűségről. Most még van lehetőség visszafordulni, íme, a fotók:

Metro.co.uk
Metro.co.uk
Metro.co.uk
Metro.co.uk

Mi első blikkre talán valamiféle csigára gyanakodnánk, akárhogy is, a nő azonnal visszavitte a szószt az áruházba, ahol rögtön kérdés nélkül kapott egy 10 fontos utalványt. Mondjuk azt nem tudjuk, ezután mennyire volt kedve az Aldiban vásárolni.

Metro

Nektek mi volt eddig a legundorítóbb dolog, amit gyanútlanul vásárlás után vittetek haza magadtokkal? Írjátok meg nekünk a cikk Facebook-posztja alatt kommentben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik