Nagyvilág

Halálra verte négyéves fiát egy seprűnyéllel egy anya, mert elejtett egy tojást

Emberölés vádjával tartóztattak le a New York-i hatóságok egy 26 éves nőt, aki a helyi sajtóban megjelent hírek szerint egy seprűnyéllel halálra verte négyéves fiát, mert a gyerek véletlenül a padlóra ejtett egy tojást. A beszámolók szerint Zarah Coombs egy vízzel teli műanyag ruháskosárba rakta az eszméletlenre vert gyereket, és ott talált rá nagyjából húsz perc múlva a nő barátja, miután visszatért a Brooklynban található pincelakásba.

A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a nő a rendőröknek beismerte, hogy megverte gyerekét, miután túlterhelte két kisebb gyerekének felügyelete, és elpattant nála a cérna. Coombs egyik testvére a sajtónak elmondta: a nő eleinte azt mondta, hogy a gyerek úgy sérült meg, hogy a fürdőszobában elcsúszott, és beverte a fejét a vécécsészébe, miután egyedül hagyta.

Az anyuka csak azután értesítette a mentőket, hogy hazaért barátja, és megtalálta a gyereket. A rendőrség közlése szerint a mentősök még megpróbálták újraéleszteni, de a fiút a kórházba szállítás után halottá nyilvánították. A boncolási eredmények szerint halálát tompa ütések okoztak. Szemtanúk elmondása szerint a nő teljesen érzelemmentesen nézte, ahogy a mentősök megpróbálták megmenteni gyermek életét.

A nő két kisebb gyereke – aki közül az egyik pár hónapos, a másik kétéves – a gyermekvédelmi hatóság gyámsága alá került. A megölt gyermeken kívül a nőnek még egy kilencéves fia is van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik